„НОЌ СО ЅВЕЗДИТЕ“: Дочекај ја Старата нова година во МНТ, 13 Јануари од 21:30ч

Дочекај ја Старата нова година во МНТ, 13 Јануари од 21:30ч Дочекај ја Старата нова година во МНТ . „НОЌ СО ЅВЕЗДИТЕ“ Сашко Коцев, Игор Џамбазов, Гуру Харе Бенд Stand Up! Хумор! Забава! Жур! Дружење! Музика! 13. Јануари од 21:30ч… #igordzambazov #saskokocev #mnt #party...

Глумците пеат: МНТ прoслава (Видео)

МНТ прослава… #mnt #igordzambazov #vesnapetrusevska #livemusic #live #music #skopje #macedonia A video posted by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti) on Dec 23, 2016 at 2:21pm PST Тамара и Игор – Тажна љубов, среќна песна… #mnt #igordzambazov #tamaratodevska...

„Брачна игра“: Корисен брак создава индивидуалци

Во „Македонскиот народен театар“ во петок, на 6-ти мај се одржа прес-конференција на која беше најавена премиерата за претставата „Брачна игра“, која ќе се случи в недела, 8-ми мај со почеток од 21 часот. На медиумите им се обратија директорот на МНТ, Дејан Пројковски, ка...

Не сум повеќе член на Драмски Театар

Не сум повеќе член на Драмски Театар, од вчера мојата матична куќа е МНТ.

10 ГРАТИС КАРТИ ЗА 10 НАЈБРЗИ ПРСТИ

Кој прв напише било каков коментар, добива гратис влезница за вечерашната  претстава во МНТ (нов објект) со почеток во 20:00 часот. Вистински сараевски хумор, кој го немате доживеано долги години. Хит претставата „Маца Махалац“ на сараевскиот актер Драган Маринковиќ-М...