Идеален кандидат. Нема веќе вакви

Идеален кандидат. Нема веќе вакви. Posted by Branko Ognjanovski on Saturday, September 30, 2017

Свирепо, крваво убиство (Видео)

Наш избор од К-15 Тошо Малерот: Свирепо, крваво убиство  

Батка, ако сакаш тужи ме, јас не ја вадам…

Кога сосема случајно ќе налеташ на голем фан на К-15 во Мелбурн… Васко Тодоров сосема случајно налетал на младо момче кое е голем фан на  К-15, a особено го обожува ликот на БАТКА, тоа е и причината зошто регистарската табличка на неговиот Голф го носи тоа име. Крат...

Претседател (Видео)

 Наш избор од К-15  Тошо претседател на куќен совет

За Зајко сега немаТ зима… (Видео)

 Наш избор од К-15  За Зајко сега немаТ зима… @nikocomputers #k15 #скеч #реклама #retro #commercial #nikocomputers A post shared by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti) on May 11, 2017 at 7:45am PDT