7 причини зошто да имате секс авантура на летен одмор

Сексот како секс е секогаш добар, но постојат периоди кога од добар преминува во најдобар. Тоа се тие периоди како на пример јавно возбудување, секс на летен одмор односно летна авантура или пак секс после забава во тоалетот од клубот. Денес ќе приложиме неколку причини з...

10 причини зошто да останеш со девојката која сака да патува

Постојат два типови на девојки, оние кои сакаат да патуваат и оние кои сакаат да седат во својот роден крај, да оформат семејство и да се посветат на него. Двата типа се добри, но оние првите девојки кои сакаат да патуваат, имаат некои предности кога станува збор за одлук...

10 работи за кои размислува вашата девојка, но не смее да ви ги каже

Ние, жените, понекогаш знаеме да претераме со размислувањето. Тоа е сосема нормално за нас. Знаеме да анализираме и размислуваме предолго, едноставно ни нема помош. Постојат голем број на работи за кои размислуваме, но не ги кажуваме бидејќи се грижиме за вас- нашите момчиња-...

Вие не сте уплашени од иднината, вие сте уплашени од повторувањето на грешките од минатото

Не е секогаш лесно да станете од креветот. Понекогаш, доколку знаеме дека денот ќе ни биде напорен посакуваме да продолжиме со спиење цел ден додека не помине бурата. Но, сите викаат дека кога ќе се разбудиме треба да бидеме полни со енергија која ќе ни трае во текот на цел...

4 Прашања кои треба да го прашате вашето момче пред да ви стане сериозна врската

 Што е сериозна врска? Доколку постојат повеќе работи кои укажуваат на сериозна врска, тогаш мора да постојат и многу работи кои укажуваат на несериозна врска. Па, каква би била несериозната врска? Тоа е врска каде еден од партнерите не ја сфаќа сериозно и смета дека од тоа нем...

Како да преболите некого за кој мислите дека никогаш нема да можете да го преболите

Некои луѓе навистина е тешко да се преболат. Тоа е само една работа со која постои можност да се соочите кога ќе засакате некого. Колку повеќе ќе ви биде врската стабилна толку повеќе е тешко да ја прекинете таа врска и да продолжите со вашиот живот. Нема да мож...

5 Ужасни работи кои ќе ги почувствувате кога сте заљубени

Не постои чувство, искуство, ниту реалност како кога сте заљубени. Можете шетајќи се низ градот да сретнете личност и веднаш да знаете дека вашиот живот ќе се измени. Љубовта ќе ви роди емоции за кои никогаш не сте ни биле свесни дека може да ги почувствувате. Ќе се чувствува...

4 Работи кои му се потребни на секој маж од неговата девојка во една врска

Успехот во една врска се базира на начинот на кој ја третира секој од вас двајца. Ништо повеќе и ништо помалку. 1. Бидете искрени кон него. Искреноста е најдобра политика. Никогаш немате потреба да го лаежте вашиот партнер или да се лажете себеси за вашите чувства. Доколку нешт...

Зошто независните и силни жени се најдобри девојки

Понекогаш имаме проблем со тоа зошто некои мажи имаат одредено мислење за жените. Додека се обидуваме да останеме подалеку од стереотипите, вистината е дека луѓето сепак се дел од разни стереотипи во кои веруваат. Тоа се случува зошто тие сакаат да имаат стереотипи и вп...

Како да бидете добра девојка на маж кој не знае што му треба

Доколку сите би посакувале исти типови на жени, во тој случај овој свет би бил премногу несреќен. Единствената и основната работа која ја бараме кај партнерот е грижата, ние бараме некој кој ќе се однесува со нас добро. Некој кој ќе не сака и ќе ни го посакува само најдоброто з...