Послушајте матуранти!!!

Послушајте матуранти!!! Послушајте сега пијани матуранти послушајте сите поштени и преваранти Послушајте сега дотерани матуранти послушајте идни домакини и азиланти Послушајте сега напафкани матуранти послушајте сите за и анти Некои од вас ќе прдат у фотељи други ќе коп...

Седи дечко и кажи нешто за себе

- Добар ден, за интервјуто шо ми се јавивте? - Седи дечко и кажи нешто за себе. - Шо да ти кажам, секој ден кафани, секој ден локање, од сабајле по една рака апчиња не ме оправат. Не знам шо ќе се прае. Викам си ај не пијам, ќе дувам. Кур ќе дувам, за иљадарка два слима дават. Па...

Јебем ти живот, баферинг вечен

Само шо видов како млада мајчичка пред кладилница му вика на синчето (преку сила 6 години):- Де мама придржи ги кесињат… Posted by Кирил Стоименов on Thursday, September 17,...

Извини ќелнер, ќе може ли една пиперка со шарската?

- Извини ќелнер, ќе може ли една пиперка со шарската?- Каква да биде пиперката?- ФијаќерстариулицамаЛУТА!!! Posted by Кирил Стоименов on Friday, September 4, 2015

Најголемата Човечка Мудрост

НИКОГАШ НЕ ЈА ПРЕКИНУВАЈ ЖЕНАТА КОГА МОЛЧИ

London Calling…Но Јас Не Можам

London Calling ама јас не можам немам виза во пасошот London Calling ама јас не можам домот ми е од другата страна на барикадите Кога двете страни кренаа моќни раце не раце со жуљеви, испукани туку оние негуваните што учеле низ фини школи како да кренат барикади што не се руш...

Зградоначалник

ПЕНЗИОНЕР, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КУЌЕН СОВЕТ ВО ЗГРАДАТА, КОЈ СИ ЈА ИМА СФАТЕНО ФУНКЦИЈАТА ПОСЕРИОЗНО ОД БИЛО КОЈ ГРАДОНАЧАЛНИК

Не Е Тоа Што Мислиш

А уствари е баш тоа што мислиш, дури и полошо…секогаш.  

Сите Тие Студентски Штрајкови Со Глад

СЕ ДОБАР ТРЕНИНГ ЗА ГЛАДУВАЊЕТО ВО ИДНИНА.

Толку си напорен што…

Толку си напорен што и Ганди би станал да ти ја зачука една