Не пијте алкохол за време “работа”

Не пијте алкохол за време “работа” pic.twitter.com/fUZ0SjuSaV — Pilos (@4_pilos) December 6, 2017

Дали кокичето е предвесник на пролетта или можеби…

                             Предвесник на пролетта за машкиот пол…

Понеделник. Добар и Убав Ден

Понеделник. Добар и убав ден Posted by Johan Elzeser on Monday, August 24, 2015
12