Златна Бубамара: We Are СЈО (Видео)

Ние сме мадафака, Ние сме тата мата…

ДАЛИ ВИ ПРЕЧАТ ПРОВИНЦИЈАЛЦИТЕ: Скопјани си го покажаа своето вистинско лице (ВИДЕО/АНКЕТА)

Да бидеме искрени, не бевме изненадени од одговорите… Веруваме дека една од „најболните“ точки на жителите на градот Скопје се таканаречените провинцијалци што живеат и работат во нашата метропола. Меѓутоа, мислењето е поделено, на едните им пречат...

СПАВАШ ЛИ МИРНО МАШКИ РОДУ?!?! (Видео)

Објавено од Ирена Патчева СПАВАШ ЛИ МИРНО МАШКИ РОДУ?!?! Posted by Ирена Патчева on Monday, February 20, 2017

Со само 4 акорди до сите странски хитови

Мислите дека е невозможно? Погледнето го следново видео кое ќе ви покаже дека немора се да е сложено за да е убаво. Овие момци се потрудиле на наједноставен начин да ни претстават голем број од странските хитови и тоа само со помош на 4 акорди. Звучи премногу ле...

Лек за хрчење (Видео)

Лек за ХрчењеЛек за Хрчење Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Sunday, February 7, 2016

Дороти Пачкова: Да се биде самохрана мајка не е хендикеп

Портрет на една од најгласните активистки во заштита на самохраните мајки Дороти Пачкова е една од најгласните активистки во заштита на самохраните мајки. Деновиве тие беа изложени на навреди на социјалните мрежи, а Пачкова ја објаснува позицијата на самохраната...

Сечено, лепено, монтирано видео од инаугурацијата на Доналд Трамп

Политичарите меѓусебно се “почастија” со нивните размислувања Станува збор за видео со намонтирани кадри од неодамнешното одржување на инаугурацијата во кое на главните политички актери гласовите им се позајмени  Ова видео е во траење од преку четири минути, што...

До крај на живот на пари да газиш (Видео)

Овој неверојатен под е направени од ковани монети во вредност од 270£

Новата сезона на “Kуќа од карти” стартува на 30.мај

Најавата за петтата сезона на “Куќа од карти” Netflix во пресрет на инаугурацијата го објави тизерот за новата сезона на популарната серија “Куќа од карти” За само еден час тизерот за новата сезона од серијата “Куќа од карти” доби повеќе од...