„БРАТ“

Огледало на една душа – Mirror of a soul [fblike] Не ми зборувај за љубов. Не ми зборувај за твојата

Прочитај повеќе

Моето најдобро не беше доволно добро за тебе

Моето најдобро не беше доволно добро за тебе. А ти… Ти повторно тука. Зашто продолжи да ја читаш онаа девојка

Прочитај повеќе

Шепотење

. Од некои спомени тешко е и да се дише. Ти застануваат в грло како вметнати сеќавања, ниту да ги

Прочитај повеќе