Сингапурскиот аеродором “Changi” најубав во цел свет

Сингапурскиот аеродором и оваа година ја понесе ласкавата титула.

singapuraerodrom1

Во борба за титулата “најубав”, сингапурскиот аеродром “Changi” ги надмина дури другите  410 аеродроми во светот.

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА НАЈУБАВИОТ АЕРОДРОМ НА СВЕТОТ

Посетено 300 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!