595х90 px-01

Патриот

mal mi e_batadzangoСтранкињата: Аууууу, ама ти е мал пенисот!?…Од каj си бе ти?

Македонецот: Од Грчка!


п.с. Патриотизам е кога и во најтешките моменти наоѓаш сила да ја заштитиш честа на својата Татковина.

Посетено 2.613 пати (1 денес)

Бата Џанго

Бата Џанго

Бата Џанго

595х90 px-01