Кројачот од Панама

ЕВРОВИЗИЈА: КОЈ СИ ТИ ДА ИМ СУДИШ?

“Македонија не треба да учествува повеќе на Евровизија” Не глеав, неам поима шо се дешавало, а не ме ни интересира…сакав Тијана да успее на таа проклета Евровизија, да успее од шо ми е драга, а тек сеа разбрав дека не отишла ни у финале, врло важно. Туку сеа п...

“Да ти ебам времето” поутребувано од…

За прв пат кај македонскиот народ “да ти ебам времето” е поупотребувано од “пичка ти мајчина”.

Кога врбата ќе роди грозје, тогаш!

Кога “пејачите” ќе станат пејачи. Кога “глумците” ќе станат глумци. Кога “писателите” ќе станат писатели. Кога “новинарите” ќе станат новинари. Кога “бизнисмените” ќе станат бизнисмени. Кога “политичарите” ќе...

50.000 фанови, фала ви.

Фино е коа имаш толку многу фанови, 50.000 па и не е така лошо, а уште пофино е коа знаеш дека не си им досаѓал со покани за да станат тоа што веќе се, обожаватели на твојата страница. Фала ви на сите. – Кроја...

Седнуем синојка у Тетово у шиптарска кафана на ќебап

A post shared by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti) on Apr 4, 2014 at 1:07pm PDT Седнуем синојка у Тетово у шиптарска кафана на ќебап(можда најбољи у свет), се изнајадовме ко шо треба(цех мал, храна ефтина а добра), башка дечкото на паркинг до сама кафана не ни наплат...

Малиот тоС им е среден, средниот им е голем, а големиот

Прееска у Порта Влае, наручуем тоС у сендвичара…малиот тост им е среден, средниот им е голем, а големиот е ФИ 600-ка, ко плотна на “coffee table“. Јадев среден, пошто више еднаш се имам заебано со големиот, не можеше да ми го подаде низ шалтер, па ед...

Влашки Џоинт

мала шала не е на одмет…честит нека е денот

ПУ ПУ НЕ ВАЖИ

Деца, денес прочка, од утре прачка…пу пу не важи.