Кројачот од Панама

Скопје е мојот град

         ..сакал-нејќел го сакам Скопје пошто Скопје е мојот град

Не ме опоменувај дека треба да напишам “ВО” наместо “У”

Тоа што некој ме опоменува дека треба да напишам “ВО” наместо “У” , апсолутно не ми мења дал да го отерам “у курац” или “во курац”. — Кројачот од Панама (@Krojacot) August 13,...

Џемпер со две лица

Пакуј ми го и тој до него, ќе ги купам двата… Гледајќи вести се сетив на едно убаво и безгрижно време, кога често се идеше у Италија на шопинг. Ќе си речете, од кај па сеа овој, вести го потсетиле на убаво време…ќе разберете на крај. У една радња пробуем еден џемпер...

Which celebrity is your look alike?

We analyze your profile pic to help you find you celebrity look alike .

Ќерка Ќе Плаче, Мајка Ќе Краде

Ај ваљда нечија ќерка ќе плаче по спомениците на плоштад па мајка и ќе ги украде…се надевам нема да ја фатат. Posted by Кројачот од Панама on Tuesday, August 11, 2015

Ние Пишуваме Наслови Со Мали И Големи Букви

Ние Пишуваме Наслови Со Мали И Големи Букви, А Вие Продолжете Да Си Пишувате Со ЕДНА (е) Голема, А Другите малиии…букви де.

Топ 10 Љубовни Филмови На Сите Времиња

Доколку сте љубител на романтични филмови, овие топ 10 ви препорачуваме веднаш да ги гледате, секако доколку ги немате гледано досега Земете ги пуканките во раце, пивцето до вас, љубениот или љубената и одберете еден од  љубовните филмови на сите времиња кои ќе ве вратат назад во...

5 причини зошто вљубените парови не можат да заспијат

Доколку сте биле или веќе сте заљубени сигурно знаете за што станува збор во моментите кога не можете да заспиете заедно со партнерот. Но, зошто не може да заспиете, посебно доколку спиете еден до друг ќе ви објаснат следните 5 причини. 1. Двајцата сте возбудени постојано К...

4 работи кои тој ги крие од вас во врската

Врската нема добра градба доколку нејзините темели се од лаги и тајни, но тоа го занемаруваат многу парови денес, мислејќи дека искреноста не е толку важна додека има љубов. Но, вистината е дека искреноста и вербата се многу важни, можеби поважни од љубовта во една врска, бидејќи...