Кројачот од Панама

За пороците не постои доктор, доктор си ти самиот

На денешен ден‬ пред точно 9 години ја испив последната капка алкохол. Да бидам искрен, баш се осеќам фино. Истиот сум како порано, само трезен.

Скопје е мојот град

         ..сакал-нејќел го сакам Скопје пошто Скопје е мојот град

Не ме опоменувај дека треба да напишам “ВО” наместо “У”

Тоа што некој ме опоменува дека треба да напишам “ВО” наместо “У” , апсолутно не ми мења дал да го отерам “у курац” или “во курац”. — Кројачот од Панама (@Krojacot) August 13,...

Џемпер со две лица

Пакуј ми го и тој до него, ќе ги купам двата… Гледајќи вести се сетив на едно убаво и безгрижно време, кога често се идеше у Италија на шопинг. Ќе си речете, од кај па сеа овој, вести го потсетиле на убаво време…ќе разберете на крај. У една радња пробуем еден џемпер...

Which celebrity is your look alike?

We analyze your profile pic to help you find you celebrity look alike .

Ќерка Ќе Плаче, Мајка Ќе Краде

Ај ваљда нечија ќерка ќе плаче по спомениците на плоштад па мајка и ќе ги украде…се надевам нема да ја фатат. Posted by Кројачот од Панама on Tuesday, August 11, 2015