Само две работи не можеш…

libe mala „Само две работи не можеш да бираш у животов – роднините и спортските коментатори во својата држава.
Јеби га. (Се пардонирам за речникот)“

Посетено 134 пати (1 денес)

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски