Guardians of the Galaxy се враќаат, стигна првиот тизер

peko-banner
2017-та е годината во која се спремаме за Vol2. од Guardians of the Galaxy. Што нè очекува, ѕирнете во видеото.
(Посетено 44 пати, 1 денес)
pixel.mk
Автор
www.pixel.mk

Поврзани Статии

Оставете одговор

*