Закачено

Сите статии

Не мора да си паметен за да бидеш главен

Се собрале сите човечки органи да решат кој е најважен. Мозокот прв се јавил. – Јас сум најважен, без мене ништо нема да функционира како треба. Се јавил стомакот: – Е исто е и кај мене, јас ако не функционирам ништо нема да функционира. Се јавило срцето: – Дечки, јас а...

Култура

iConcerts – Seal – Kiss From A Rose (live)

Seal Henry Olusegun Olumida Adeola Samuel” (Лондон, Англија, 19. јануари 1963.) попознат како...