NikoBaner_Web

Закачено

Сите статии

Кочани – најтажниот паркинг за 2017та – Кирил Стоименов

И покрај тоа што патната инфраструктура у Кочани е праена за по еден стоеден у фамилија, или поточно десет до петнаесет стоедени у маало, или најточно петстотини коли у цел град, двете кочански ‘авении’ во централното градско подрајче беа дополнително стеснети со то...