Закачено

Сите статии

Немој денес да не си се насмеала! – Весна Петрушевска

Веќе седма година одам на одмор со децата сама и со нашите кучиња -  на број се четири или во бројка сè ѓутуре сме седум. Среќна бројка велат! Гледам наоколу многу малку сами мајки со деца, речиси воопшто… Барем јас толку видов. Неисе, се потсетив како било кога сум оде...