Закачено

Сите статии

Марјан Камиловски

Марјан Камиловски - Академски сликар Утринско кафе/односно чај, го пијам експресно и од нога, дома. Потоа одам во Ливница РЗ Институт каде што го привршувам проектот кој го работам со колегата Јанев за Скопје 2014. Копнеам за денот кога утринското кафе ќе го пијам некаде во некое...

Прикаски...

ШО ИМА ...

Култура