porsche leasing

Закачено

Сите статии

Само на пцовки и лепење плакати мислам

Прошлиот вторник мозокот ми работеше 300 на саат, ќе пукнев па отидов кај првиот психијатар, некој Фројдист Му го кажав проблемот „Види овака Зоране , проблемот е што си многу интимен со мајка ти“ „Не докторе , нема шанси“ „еј нема?.. ај сети се“ „Па добро, понекогаш ја силув...

Прикаски...

ШО ИМА ...

Култура