porsche leasing

Закачено

Сите статии

КОМЕДИЈА: Драган Маринковић Маца во улога на Махалац

   „Добре дојдовте на терапија“ Вистински сараевски хумор, кој го немате доживеано долги години. Хит претставата „Маца Махалац“ на сараевскиот актер Драган Маринковиќ-Маца во Македонскиот народен театар (нов објект), на 23 и на 24 март. Парчето кое во себе ја носи реалноста,...

Прикаски...

ШО ИМА ...

Култура