Закачено

Сите статии

Мојата улица од детството

Улицата се вика “Никола Русински” во Карпош III, почнува од “Карев” и завршува кај “Сити”. На времето “Лептокарија” не постоеше, тука имаше ниви и ливади. Со “Пони” точаците бришкавме натаму мислејќи дека сме стасале д...