Закачено

Сите статии

Јели Роналдо какио, пишкио? Тврдо или меко?

Ме буди сабајле непознат, чуден некој број. Ај да се јавам… ало кажем? Ка ци бе брааат? Кој е бе викам, т.е. питам? Рони бе Роналдо! Ок, кажи… А бе шо кажи, кај си ме прашуе… Ти ли си бе Чонка, мангупе чувен? Кај си јуче, цел ден те нема!? Брат мамурен сум...