NikoBaner_Web

Закачено

Сите статии

Кога ништо не оди како што треба, оди легни си

Сите имаме тешки денови во кои тешкото на душата преовладува и тие денови ни се чинат како вечност Среќата е кратка бидејќи е слатка, но тешкотијата е долга, бидејќи е лута како луто пиперче кое го вкусуваме по наш избор. Душата ни гори, но не за жед, гори за олеснување, но колку...

Култура