Жена во месара во Охрид

mesara-naslovna_majkatiitatkoti
Влегува жена во месара во Охрид и му вика на продавачот:
- Ноџиња имате ли?
Продавачот:
- Е не на курој стојме!

baner-latte-595

(Посетено 5.183 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Оставете одговор

*