За што служат прстите на нозете?

Палецот – за вклучување на компјутер

Малото прсте – за удирање од столови, маси, шкафови, врати

Од другите три ако имаше нешто фајда и Нинџа Желките ќе ги имаа…

Посетено 133 пати (1 денес)