Возачка и сообраќајна дечко

Добар ден.
– Здраво.
Возачка и сообраќајна дечко.
– Бекир ми е другар.
Извинете. Среќен пат.

Posted by Борче Стаменов on Tuesday, March 6, 2018

Посетено 1.774 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!