Во пресрет на празникот Курбан Бајрам…

arif-naslovna_majkatiitatkoti

Во пресрет на празникот Курбан Бајрам…

Збунет вернику! Ако секој Рамазан постиш во име на Бога и секој Бајрам жртвува…

Posted by Mersiha Shukri on Thursday, August 31, 2017

595x90

Посетено 641 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!