Внатрешни врати какви што не сте виделе

peko-banner
Понекогаш надворешните врати можат да бидат необични, но најчесто вратите во домот не се баш многу интересни-, туку се најобични плочи од дрво.  Но не секогаш.  Погледнете ги овие внатрешни врати кои  ќе ви се допаѓаат секогаш кога ќе преминувате од една соба во друга.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Горе: Оваа лизгачка врата од челик и стакло е особено впечатлива во минимален простор.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Оваа врата е можеби плакарска, но прекрасна е.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Од мало отворање за врата до уметничко дело.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Оваа врата од  DIY or Die,  едноставно предизвикува возбуда.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Оваа малечка вратичка ( со слонче како квака!),  го прави просторот се,  само обичен – не.
Погледнете ги сите врати на INTERIOR.MKprevzemeno-logo-interior
(Посетено 286 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*