Вие сте многу паметен човек, како тоа да не сте богат?

Jacque_Fresco_and_lemon_tree
Разговорот помеѓу американскиот филозоф Жак Фриско и некој милионер:
– Господине Фриско, Вие сте многу паметен човек, како тоа да не сте богат?
– Господине Милионер, Вие сте многу богат човек, како тоа да не сте паметен?

mondivi bel

Посетено 6.996 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!