Вие со колите и по скали ќе одевте да можете да одите

smog-macedonia

Од тие што ги знам и што постираат по 20 скриншотови секојдневно колку е загаден воздухот во Скопје пола да го сретнете …

Posted by Darko Lesoski on Thursday, November 24, 2016

595х90 px-01

Посетено 2.230 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!