Еден Човек, 90 Инструменти (Видео)

[fblike]
YouTube-рот Joe Penna, кој на својот канал  Mystery Guitar Man,  има нешто помалку од три милиони следбеници, ја отсвири познатат песна „Misirlou“ од Dika Dale  (Која Квентин Тарантино ја преработи за филмот „Pulp Fiction“) дури на 90 инструменти.

Посетено 270 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!