Људмил Видически

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner
Буде

Буде – Аквариус

Убав е Охрид предзори…
Кратко еспресо,една голтка на брзинка Па кратко уш едно Гледам војзеро,не венѕеро ко шо љубит некој да речит и чекам да се разденит. Убав е Охрид то време мирен тивок денот ми почвит обично пред изгрејсонце, на терасата “Аквариус” без разлика на годишното време Љубам да сум пред отворајне вкафана,љубам да ја поминам чаршијана и плоштадон рано рано,да прогорам збор два со дечкине кој секое сабале ги чистет Првото кратко мие ритуал Второто потреба А после, Е после денот шо ке донесит,кој ке налетат, како ке се отворет картите.
Људмил Видически
Обично сакам да го чујам ова, така најубо ми ојт првото кафе со првиот Џејмисон
(Посетено 1.391 пати, 2 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*