595х90 px-01

ДРАГАНА ЛЕВЕНСКА

[fblike]utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Драгана Левенска, актерка
Драгана Левенска, актерка
О да, прво кафе па потоа се нурнувам во работните обврски . Бидејќи сеуште е зима, преферирам голема шољо топло кафе, за разлика од лето кога пијам ладно нескафе со многу мраз. Обично првото кафе го пиам во театар , заедно со моите колеги , или со моите драги пријатели , седнати во некое кафуле . А Денес, е еден од тие ретки но убави денови кога првото кафе посакав да го пиам дома заедно со мојот татко , во комбинација со моите оилени бабини колачиња .
Ви сакам убав ден драги пријатели и уживајте во малите и слатки задоволства кои ви ги подарува животот.

Feeling Good

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNs[/youtube]

Посетено 1.104 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

595х90 px-01