ULTIMO SALUTO AL GRANDE PACO DE LUCIA

Ете како се испраќаат музичките великани. Последен поздрав до Пако де Лусиа.

Дел од погребот на Пако де Лусија
Дел од погребот на Пако де Лусиа

Paco de Lucia – Entre Dos Aguas (1976.)
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=2oyhlad64-s[/youtube]

 

Посетено 308 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!