595х90 px-01

Кај беше на одмор?

egej
-Каде ќе идеш на одмор бе брат?
-У среден прст, со девојката.
-Дај бе свињо една, не биди первезен, убаво те прашувам.
-Па убаво ти одговорив. Ама ти си просто момче, не си чул за Халкидики.
-Е како бе не сум?!
-Епа на средниот крак, Ситонија, само ја го викам среден прст пошто планирам да и го покажам таму на локалните кафани и маркети, пошто ќе идам до 100 евра, па ќе бидам ‘пипер-и-урда’ туриста.
(Посетено 286 пати, 1 денес)
Кирил Стоименов

Кирил Стоименов

Кирил Стоименов