У Рејкјавик греење по тротоарите, а у Скопје?

trotoar
У Рејкјавик инсталирале греење по тротоарите со цел безбедно движење на пешаците и заштита од поледици во текот на зимата. У Скопје ускоро, само да ги тргнат колите од тротоарите и стартуваат.
(Посетено 1.237 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*