Тој да си го чуваш лепотице

kalinki-naslovna_majkatiitatkoti

Тој КРЕТЕН што ќе ти исчисти ДВЕ КАЛИНКИ зрно по зрно, тој да си го чуваш лепотице ♥️

Posted by Johan Elzeser on Monday, December 4, 2017

Посетено 1.755 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!