Добро, шо ви е целта со тие теретани?

Еден комшија, елегантно преполнет цел живот, реши да појде на теретана. Го гледам после некои 2-3 третинга:

-Комшо како иде бе?
-Па добро бе, шо знам…
-Зашто бе шо?
-Па инструкторот ме праша која ми била целта, дали естетиката или онака, само рекреација…
-И ти шо му кажа?
-Па му кажав бе брат дека целта ми е ДА ЕБАМ НЕШТО!!!

Посетено 556 пати (1 денес)