Тато бе па, сакам да бидам политичар!!!

fdu

-Сине, со шо сакаш да се бавеш кога ќе пораснеш?
-Со политика тато.
-Браво бе синче. Ќе те пишеме на ФДУ, немај гајле.

Посетено 3.548 пати (1 денес)