Светски ден на фотографијата: Фото – Роберт Атанасовски

Живот vs барокот во Скопје

(Посетено 375 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*