Светот е полн со идиоти, кои се толку добро распоредени

Светот е полн со идиоти, кои се толку добро распоредени, што секој ден обавезно среќаваш по еден.

Posted by Dragan Spasov Dac on Friday, February 26, 2016

Посетено 1.758 пати (1 денес)