Решение за суфицитот на кадри во болниците

 

Од толку шо имаме суфицит на кадар, по болниците ќе почнат да вработуват и медицински братучедки. Први и втори, а по потреба ќе се оде и до трето колено.

Posted by Кирил Стоименов on Thursday, October 22, 2015

Посетено 607 пати (1 денес)