ШТО ЛИ СТАВАТ ВО ПИЈАЧКИТЕ


ВЧЕРА НЕКОЈ МИ СТАВИЛ ‘ПУШТАЈ СЕ НА СИТЕ’ ВО ПИЈАЧКАТА
(Посетено 3.816 пати, 1 денес)
  1. Dimmy Одговор

    Вода ставаат во пијачките :)

Оставете одговор

*