Солзите Под Микроскоп Не Изгледаат Толку Лошо

Роус Лин Фишер одлучила да го канализира депресивниот период од животот во уметност. Така, ги набљудувала своите солзи под микроскоп и открила прекрасни црно-бели рељефи. Погледнете:

Посетено 254 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!