Шо е мори тоа пенис?!

sto e penis
Мара живеела на село, и една вечер испаднала со интелектуалец од градот, и утрето му расправа на другарките:
- Ме зе со кол’та, ме однеси у еден скап ресторан, вечераме, се напиме, после у кафиќ, па у диското, и на крајот ме однеси кај него дома, ме соблечи мене, и он се собу и извади пенис….
- Шо е мори тоа пенис?!
- Абе тоа го имале интелектуалците, нешто каа кур, ама ногу помало…

rimmel_london

(Посетено 57.348 пати, 2 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*