Слобода? Покајание? Прстен со рубин? Две влезници за нешто што не сакам да гледам?

peko-banner
Среќен роденден Fashionel
bracna igra
„Мене утре ми е роденден..и што имаш за мене?  Слобода? Покајание? Прстен со рубин? Две влезници за нешто што не сакам да гледам?“
Реплика од претставата „Брачна игра“
- Среќен роденден Fashionel од Весна и Игор
(Посетено 866 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*