Си имал некогаш проблем со пиењето?

 

Си имал некогаш проблем со пиењето?
Не, никогаш не сум имал проблем со пиењето, секогаш сум имал проблем со престанувањето.
Посетено 1.813 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!