Сем Смит и Џон Леџенд Објавија Заедничка Песна

Повод за ова дуо беше “Red Nose Day”

sam-smith-john-legend-duet_majkatiitatkoti

Сем Смит и Џон Леџенд снимија неверојатно добра заедничка песна.

Lay Me Down (Red Nose Day 2015)
слушнете ја
(Посетено 593 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Оставете одговор

*