Секој со својата религија

religija-naslovna_majkatiitatkoti

на Ердоган му се слошило во џамија
на хрватицана во катедрала,
мене во кафана
Јбг, секој со својата религија

Posted by Zoki Panker Todorovski on Sunday, June 25, 2017

Посетено 341 пати (1 денес)