СЕ ПРОГЛАСУЈЕ ДЕНОТ 11 ОКТОБРИ ЗА НАРОДЕН ПРАЗНИК

[fblike]


СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА ФЕДЕРАЛНА МАКЕДОНИЈА

Скопје, понеделник, 1 октоври 1945 год.


sluzben vesnik-se proglasuje_majkatiitatkoti

Посетено 1.018 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!